CloseForm

Blijf op de hoogte! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

20 09 2019

NIEUW: Training om uw Furora optimaal in te zetten!

#invaroservice&supplies

Het voorkomen van een storing is praktisch onmogelijk, … maar een goed beheer van uw Furora verwerkingslijn kan de gevolgen van een storing wel beperken. En voor organisaties waar de operator niet altijd aanwezig is, liggen dergelijke incidenten op de loer. Om dit soort situaties te voorkomen hebben wij de Invaro Training & Adviesmodule in het leven geroepen. Vanaf nu kunnen wij u de inhouse training ‘Operator Furora’ én adviesmodule ‘Meer rendement uit uw Furora’ aanbieden.

Training: Operator Furora

Tijdens deze training krijgen u en uw medewerkers gericht advies over het optimaal inzetten en bedienen van uw machine. Wij stemmen uw machine correct af op uw product. Door de verhoogde kennis bij uw werknemers zal er minder stilstand zijn. Dit bespaart een hoop tijd en de capaciteit en kwaliteit wordt vergroot.

Adviesmodule: Meer rendement uit uw Furora

Beschikt u al over een Furora, maar denk u dat er met de laatste ontwikkelingen meer uit te halen valt? Tijdens deze module adviseert onze Technische Service Specialist u over het optimaal inzetten van uw machine. Hierbij wordt uw gebruik geëvalueerd en de machine aan de hand daarvan gefinetuned. Er wordt onder meer gekeken naar de maximale capaciteit van uw machine, voorkomen van steelbeschadiging en het afstellen van de camera’s.

Praktische informatie

Een training of adviestraject bedraagt slechts één dagdeel. Onze specialisten komen hiervoor bij u op locatie. Een minimale tijdsinvestering voor het maximaal resultaat! Gedurende de training zullen uw werknemers meer kennis opdoen over de Furora.

Na de training?

Na afloop van de cursus ontvangen alle cursisten een certificaat. Daarbij ontvangt u een rapportage waarin het advies nogmaals wordt uitgelegd en mogelijke verbeterpunten worden benadrukt. Zij blij, u blij, wij blij! Uiteraard zitten onze servicespecialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Go digital

Heeft u al het bovenstaande onder controle maar vraagt u zich af of uw bosstations genoeg bezet zijn? Of dat er niet teveel stilstand is? De Bercomex Insight Tool brengt dit inzichtelijk voor u in kaart. Met de mogelijkheid van real-time data heeft u nog meer grip op de productiviteit van uw Furora.

Interesse in de Invaro Training, Adviesmodule Of de Bercomex Insight Tool?

Voor meer informatie of aanmelden kunt u mailen naar: service@invaroservices.com of bellen +31 (0)229 502 150.

Let’s take service to the next level

Blijf op de hoogte! Schrijf u in op onze nieuwsbrief: