CloseForm

Let's take
service
to the next
level

Blijf op de hoogte! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Wij bieden de support die u
dagelijks nodig heeft

'In het hoogseizoen wilt u pieken en op de toppen van uw kunnen presteren'

Wij gaan voor een optimaal proces

Hoe gestroomlijnder uw proces verloopt, hoe beter uw resultaat onderaan de streep. Invaro Service & Supplies biedt de support die u als kweker, verwerker of bollenteler dagelijks nodig heeft. We bereiden uw machine voor op het seizoen, lossen problemen op en geven advies om meer winst te behalen op het gebied van rendement, productkwaliteit en bedrijfszekerheid.

Van installatie tot onderhoud

Invaro Service & Supplies ondersteunt u als gebruiker van een Schouten- of Bercomex-machine. Of het nu gaat om een volledig automatische Furora, een schudsorteerder van Schouten of een oudere machine van Compas, Olimex, Van den Berg. Langco of Demco, u kunt bij ons terecht voor installatie, onderhoud, reparatie en advies. Omdat we als familiebedrijf al ruim tachtig jaar bestaan, weten we precies wat er moet gebeuren om het beste in uw machine naar boven te halen.

Optimale service

Snelheid, kennis en duidelijkheid. Daar gaan we voor. Samen zetten we ons in voor optimale service. Heeft u een probleem, dan komen we direct in actie. Door gerichte vragen te stellen, weten we zeker dat we de juiste persoon met de benodigde deskundigheid bij u langs sturen. Ook geven we de verwachte doorlooptijd aan, zodat u uw planning nog kunt aanpassen.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Bij Invaro Service & Supplies staan we altijd voor u klaar. Met een landelijk team van 25 monteurs, servicesteunpunten voor de benodigde onderdelen en een groot netwerk van partners in het buitenland zetten we ons in om uw proces draaiende te houden. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Een fijn idee. Meer weten? Neem dan gerust contact op.

Gerben Schouten, CEO

Onze kernwaarden

Specialist in Schouten- en Bercomex-machines

We bieden de support die u dagelijks nodig heeft, zodat u op de toppen van uw kunnen presteert.

Servicemonteurs verspreid door heel Nederland

We staan met ons landelijke team van 25 servicemonteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Advies om uw proces steeds verder te verbeteren

We geven advies om meer winst te behalen op het gebied van rendement, productkwaliteit en bedrijfszekerheid.

Familiebedrijf met meer dan tachtig jaar historie

We kennen onze oplossingen tot in detail, waardoor we het beste in uw machine naar boven kunnen halen.

Waar komen we vandaan?

Al ruim tachtig jaar innovatief

Invaro Service & Supplies is de vaste servicepartner van Schouten en Bercomex. Met elkaar bedenken, ontwikkelen en onderhouden we al ruim tachtig jaar innovatieve machines die het verschil maken voor de agri- en hortisector. Dat doen we onder de vlag van Invaro. Door samen te werken, kunnen we elkaar versterken. En zorgen we ervoor dat u op de toppen van uw kunnen presteert. Nu en in de toekomst.

Welke merken servicen we?

Blijf op de hoogte! Schrijf u in op onze nieuwsbrief: