CloseForm

Blijf op de hoogte! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

16 01 2019

Van SchoutenBercomex naar Invaro Services & Supplies

#invaroservice&supplies

Zoals u misschien al gemerkt heeft, kijkt u op dit moment naar een nieuwe website. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de naam is flink op de schop gegaan. Vanaf vandaag heeft SchoutenBercomex een nieuwe naam: Invaro Services and Supplies. We nemen u mee in alle veranderingen.

Brand new

Met de website en een nieuwe naam, klaar voor het nieuwe jaar. Samen met Invaro S&S hebben ook de zusterbedrijven Schouten en Bercomex een make-over ondergaan. Alle drie de bedrijven zijn onderdeel van de holding Invaro Agri and Horti Technology Group.

Dezelfde kwaliteit

De vernieuwde uitstraling moet zorgen voor een duidelijke positionering. Invaro S&S heeft dan een nieuwe naam, maar levert nog steeds dezelfde kwaliteit aan service, onderhoud en advies. Heeft u een machine van Schouten of Bercomex? Ze zijn servicepartner van beide bedrijven.

De basis

Met de nieuwe bedrijfsnamen en logo’s gaan we terug naar de basis. We staan voor samenwerken en ontwikkelen met plezier en passie. Door onze krachten te bundelen met onze websites en logo’s in één stijl zijn wij op-en-top klaar voor de innovaties van 2019.
Let’s take technology to the next level

En door

Onze website staat live, maar dat is pas het begin. Ook na deze livegang zal onze website continue doorontwikkeld worden. Heeft u ideeën? Dan horen wij dit graag!

Blijf op de hoogte! Schrijf u in op onze nieuwsbrief: