CloseForm

Blijf op de hoogte! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

07 01 2020 - 09 01 2020

Invaro Services & Supplies op de SMTB 2020

#invaroservice&supplies

Van 7 tot en met 9 januari staat Invaro Services and Supplies op de SMTB 2020 in Vijfhuizen. Dé mechanisatiebeurs van het jaar voor bloemen-, bollen- en vaste planten sector. Kom langs, bekijk onze nieuwste oplossingen en ontdek wat Invaro S&S voor u kan betekenen.

Invaro S&S staat dit jaar samen met de dochterbedrijven Bercomex en Schouten op de beurs. Vorige editie hebben wij ons nieuwe uiterlijk geïntroduceerd. Dit jaar kunt u onze laatste innovaties ontdekken op het gebied van bollen en bloemen! Wij vertellen u er graag meer over.

Ontdek ons

We werken continu aan innovatie. Ook bij onze conventionele machines en modulaire systemen. Kom naar onze stand en ontdek de laatste ontwikkelingen. Laat u bijpraten over de nieuwste technieken. En voorlichten over uw kansen om uw rendement te verhogen.

Altijd aanwezig

Invaro S&S (voorheen als SchoutenBercomex) is een vaste standhouder op de jaarlijkse SMTB beurs. Het is de belangrijkste beurs voor de mechanisatie in Nederland. Op een oppervlakte van 10.000 m2 en rond de 100 standhouders.
Ons standnummer wordt binnenkort toegevoegd aan dit bericht.
Klanten, partners en collega’s nodigen we van harte uit in de Haarlemmerexpo in Vijfhuizen. We zien u graag op 7, 8 of 9 januari!

DETAILS

Datum:

07/01/2020 - 09/01/2020

Locatie:

Haarlemmerexpo Vijfhuizen, Noord-Holland

DEEL DIT EVENEMENT:

ONTVANG UW UITNODIGING

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Blijf op de hoogte! Schrijf u in op onze nieuwsbrief: